Comprova si servim al teu codi postal

Cistella

Blog

Pots estar al dia de les nostres receptes, novetats, etc.
pumpkin-g7918dacb7_1280
pumpkin-gf45febf03_1280
3 de novembre de 2021

La carbassa Potimarron, és una carbassa aromàtica amb un gust extraordinari que recorda a les castanyes. El seu nom prové del francès, on és molt coneguda. A la cuina, és molt versàtil i fàcil d'utilitzar, a l'article teniu una recepta de crema de carbassa fàcil i ràpida per fer a casa aquesta tardor.

Fruites temporada
14 d'octubre de 2021

Calendari de fruites i verdures de temporada. Octubre, mes de canvis i noves fruites i verdures de temporada, tenim moniatos, carbasses, castanyes, raïm, escarxofes i moltes més, entra a l'article per descobrir-les totes.

Fruites temporada
1 de setembre de 2021

Tornem de vacances, inici del nou curs escolar, nous propòsits, nous objectius i els afrontem tots amb moltes ganes. Setembre és un gran mes perquè ens permet fer un reset i tornar a començar. Algunes de les novetats és el raïm i la poma royal gala que s’ha collit a l’agost. També comencem ha trobar mandarins verda. Entra a l'article per tenir més detalls.

Fruites temporada
5 d'agost de 2021

A l'agost, comença la temporada de les figues, boníssimes, dolces i de curta temporada. Per altra banda, s'acaba la temporada de les cireres, haurem d'esperar quasi 1 any per tornar a menjar-ne. Encara podem gaudir de préssecs i nectarines i moltes més fruites. Entra a l'article per veure quines son les fruites i verdures d'aquest mes.

soup-2538888_1280.jpg
22 de juliol de 2021

Recepta fàcil i ràpida de gaspatxo de tomàquet per beure com entrant per dinar o sopar. Sopa freda de gaspatxo, boníssima, nutritiva i refrescant. Teniu una infografia per descarregar o imprimir i tenir la recepta sempre a mà.

Fruites temporada
13 de juliol de 2021

A l'estiu consumim més fruita que la resta de l'any. Quin és el motiu? Doncs molt fàcil, ens hidrata, ens refresca i els seus colors vius ens animen a menjar-ne. I molt important és boníssima :). Al juliol la podem disfrutar en tot el seu esplandor, trobem fruites de temporada com la síndria, el meló, els préssecs... riques amb aigua i també en vitamines i minerals. També tenim verdures molt gustoses com l'enciam i la mongeta tendra, que tot i que en podem trobar tot l'any durant aquesta època tenen millor gust i textura. Entra a l'article per descobrir tot el que podem trobar al juliol.

11.jpg
21 de juny de 2021

El paraguaià és una fruita molt similar al préssec, però és més aixafada i té un sabor més dolç. És una fruita de temporada d'estiu, i entre els seus múltiples beneficis en destaca el control del colesterol LDL "el dolent", el seu poder per refrescar i hidratar-nos gràcies al seu alt contingut d'aigua i el seu efecte saciant. Per descobrir totes les propietats i beneficis entra a l'article del blog.

Fruites temporada
3 de juny de 2021

A l'estiu consumim més fruita que la resta de l'any. Quin és el motiu? Doncs molt fàcil, ens hidrata, ens refresca i els seus colors vius ens animen a menjar-ne. I molt important és boníssima :). Al juny ja comencem a trobar fruites de temporada com la síndria, el meló, els préssecs... riques amb aigua i també en vitamines i minerals. També tenim verdures molt gustoses com l'enciam i la mongeta tendra, que tot i que en podem trobar tot l'any durant aquesta època tenen millor gust i textura. Entra a l'article per descobrir tot el que podem trobar al juny.

IMG_2284-1280x1280.jpeg
19 de maig de 2021

Recepta fàcil i ràpida de pastís de mandarina i pastanaga. Està boníssima i amb el toc de canyella el resultat és espectacular! Ideal per esmorzar o berenar. Teniu una infografia per descarregar o imprimir i tenir la recepta sempre a mà.

13-1.png
12 de maig de 2021

La cirera és una fruita amb molts beneficis i propietats nutricionals. Destaca el seu contingut en aigua (més del 80%), fructosa, vitamines i minerals. Conté principalment vitamina C, provitamina A, potassi, calci, magnesi i fibra. Vols coneixer tots els seus beneficis i valors nutricionals? Entra a l'article del blog.

COMPRAR!