Comprova si servim al teu codi postal

Cistella

Condicions de venda

Les presents condicions generals de venda, regulen el procés de venda en línia de la web www.fruiteriajordibayes.com (d’ara endavant FRUITERIAJORDIBAYES.COM), titularitat de JORDI BAYÉS PUJOLRÀS, amb DNI:  77907208K,  domicili social Carrer Segimon Folgueroles, 21-23 17401 Arbúcies- Girona. Telèfon: 972162593 i e-mail: fruiteria@gmail.com.

Aquestes condicions generals de compra regulen l’adquisició, a través del lloc web www.fruiteriajordibayes.com respecte els productes oferts a la pàgina web.

Per comprar a través de la web cal que el client es registri com a usuari del portal i accepti les Condicions Generals. Aquesta acceptació significa l’acceptació expressa, plena i sense reserves de la totalitat de les condicions generals de compra en la versió publicada per www.fruiteriajordibayes.com en el moment de l’accés del client a la botiga virtual.

L’usuari declara ser major d’edat i disposar de la capacitat jurídica suficient per a vincular-se pels presents Termes i Condicions així com haver llegit i entès el contingut d’aquests. Igualment, accepta de manera expressa i sense excepcions que l’accés i la utilització del present lloc web i dels seus continguts té lloc sota la seva única i exclusiva responsabilitat.

Condicions d’accés i utilització del lloc web

L’usuari haurà de registrar-se com a tal, emplenant el formulari a aquest efecte, rebent un nom d’usuari i una contrasenya, les quals tenen un caràcter personal i intransferible, i que permetran que l’usuari formalitzi amb FRUITERIAJORDIBAYES.COM la compra d’aquells productes en els quals estigui interessat.

L’usuari registrat es compromet a fer un ús diligent i a mantenir en secret la contrasenya i nom d’usuari que se li assignaran per a accedir als serveis. L’Usuari respondrà de les despeses i dels danys i perjudicis ocasionats per la utilització dels serveis per qualsevol tercer que empri a aquest efecte la seva contrasenya i nom d’usuari amb motiu d’una utilització no diligent o a la pèrdua de les mateixes per l’Usuari. Per a prevenir aquesta situació, en el supòsit de pèrdua de la seva contrasenya i nom d’usuari, si us plau posi’s immediatament en contacte amb nosaltres.

Productes i preus

Els productes oferts a FRUITERIAJORDIBAYES.COM juntament amb les seves característiques i preu apareixeran en pantalla. Els preus dels nostres productes son preus finals expressats en euros i inclouen l’IVA.

Així mateix, FRUITERIAJORDIBAYES.COM els informa que les imatges dels productes que apareixen a la botiga virtual poden variar a la dels productes lliurats, especialment en els de les caixes de fruita i verdura, paneres i lots de Nadal on les imatges son orientatives del contingut de cadascuna d’elles.

La informació sobre la composició dels productes, ingredients, avisos de salut, així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa FRUITERIAJORDIBAYES.COM no es fa responsable de les diferències que puguin produir-se respecte de la informació que figuri físicament declarada en el propi producte.

Tots els continguts mostrats, les marques i noms comercials, tant de caràcter visual com de text, esmentats en aquest lloc web són propietat exclusiva dels seus respectius i legítims propietaris. FRUITERIAJORDIBAYES.COM fa un ús legal d’ells per a designar els continguts, conforme a les limitacions del dret de marca.

Per tant, et recomanem que llegeixis sempre detingudament les etiquetes, advertiments i instruccions de l’embalatge del producte abans d’utilitzar-lo o consumir-lo, ja que podràs trobar informació més detallada i actualitzada sobre aquest.

FRUITERIAJORDIBAYES.COM es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol cas i sense previ avís, els preus dels productes, així com a suspendre’n o cancel·lar-ne la venda de forma temporal o definitiva. FRUITERIAJORDIBAYES.COM podrà en qualsevol moment afegir nous productes als inclosos en la Web, entenent-se, llevat que es disposi una altra cosa, que els nous productes es regiran pel que disposen en els Termes i Condicions Generals vigents en cada moment.

FRUITERIAJORDIBAYES.COM es reserva el dret a modificar els seus preus en qualsevol moment, però els productes es facturaran sobre la base de les tarifes en vigor en el moment del registre de les comandes (a reserva de la disponibilitat que hi hagi del producte).

FRUITERIAJORDIBAYES.COM podrà canviar el preu de les subscripcions amb dues setmanes d’antelació i sempre avisant al client via l’e-mail proporcionat en el moment de la subscripció.

La validesa de les ofertes tindrà el caràcter que s’estableixi en la mateixa web de FRUITERIAJORDIBAYES.COM

Lliurament del producte

En el moment de realitzar la comanda, l’Usuari escull on vol rebre la comanda dintre totes les poblacions de l’àmbit de FRUITERIAJORDIBAYES.COM (Annex 1) i en la franja horària que millor li convingui (les franges horàries estan explicades en l’Annex 2).

Així mateix, l’usuari pot sol·licitar si es possible rebre una comanda fora de la zona de servei habitual, a través de l’e-mail info@fruiteriajordibayes.com o al telèfon d’atenció al client: 696114770 i FRUITERIAJORDIBAYES.COM es posarà en contacte amb l’Usuari per tal de buscar una opció, si és factible.

FRUITERIAJORDIBAYES.COM es reserva el dret de modificar les franges horàries disponibles i les zones de lliurament. Qualsevol canvi al respecte serà comunicat sempre de forma prèvia a la confirmació de la comanda. Així mateix, si no fos possible FRUITERIAJORDIBAYES.COM es posaria en contacte amb l’Usuari per comunicar-li el canvi i trobar una solució.

L’Usuari podrà modificar la franja de lliurament o cancel·lar la seva comanda sense penalització fins a les 8.00h del matí del dia anterior al dia d’entrega, enviant un e-mail amb el número de comanda a info@fruiteriajordibayes.com.

FRUITERIAJORDIBAYES.COM no assumeix cap responsabilitat pel retard o la impossibilitat en el lliurament de les comandes quan aquest sigui culpa exclusiva del comprador o de la persona que n’ha de respondre civilment. En aquest supòsit no es reemborsarà l’import de la comanda.

Cada lliurament es considera efectuat a partir de la posada a disposició del producte al client.

En cas que la seva comanda arribi amb algun desperfecte o cregui que pot estar danyat el seu contingut, és important que en un termini màxim de 24 hores a partir de la recepció de la mercaderia, ens indiqui la incidència per e-mail a l’adreça info@fruiteriajordibayes.com o bé trucant al telèfon d’atenció al client 696114770.

En aquest sentit, FRUITERIAJORDIBAYES.COM els hi oferirà la solució més adequada.

Cost d’enviament

A partir de 40 € el transport és gratuït, per les zones indicades en l’ANNEX 1. Si l’import de la teva cistella és inferior el cost d’enviament son 5,95€.

Per poder realitzar una comanda a través de FRUITERIAJORDIBAYES.COM, hi ha una compra mínima de 10 €.

En el supòsit que s’efectuï un enviament en una zona no indicada en l’ANNEX 1, previ acord per telèfon o e-mail amb l’Usuari, s’informarà del cost d’aquest servei exclusiu.

FRUITERIAJORDIBAYES.COM es reserva el dret de modificar les tarifes de lliurament. Qualsevol canvi al respecte serà comunicat sempre de forma prèvia a la confirmació de la comanda.

Subscripció

L’usuari pot subscriure una comanda de forma setmanal o quinzenal. En el moment de sol·licitar la subscripció, cada setmana o quinze dies, se li prepararà la comanda corresponent, efectuarà el càrrec en funció de la modalitat de pagament i entregarà en el domicili indicat i franja horària acordada.

L’usuari pot cancel·lar la seva subscripció o posposar l’entrega un període (p.ex. si marxa de vacances) en qualsevol moment sense recàrrec, sempre i quan ho notifiqui abans de les 8.00h del matí del dia anterior al dia d’entrega.

FRUITERIAJORDIBAYES.COM podrà canviar el preu de les subscripcions amb dues setmanes d’antelació i sempre avisant al client via l’e-mail proporcionat en el moment de la subscripció.

Disponibilitat

FRUITERIA JORDI BAYES farà tot el possible per complaure els seus usuaris en la demanda dels productes. En cas de no disposar del producte després d’haver-se realitzat la comanda l’usuari serà informat per correu electrònic o per telèfon (al telèfon que l’usuari hagi registrat), i se li donarà a triar entre substituir el producte per un de similar o cancel·lar la seva comanda, retornant-li l’import pagat.

Pagament

El pagament de les compres s’efectua per transferència bancària, targeta bancària o Bizum. Les targetes bancàries acceptades són: Visa, MasterCard, MasterPass i Discover. Cada Usuari es declara amb plena capacitat per a utilitzar targetes de crèdit, realitzar transferències bancaries i pagaments per Bizum, i manifesta que les mateixes tenen fons suficients per a cobrir tots els costos que resulten de la compra de productes a través de www.fruiteriajordibayes.com

En pressionar el botó “Pagar” durant el procés de compra, l’usuari declara acceptar plenament i sense reserves la totalitat dels presents Termes i Condicions.

En el cas que el TPV (Terminal Punt de Venda) informés de la denegació de la targeta, es cancel·larà automàticament la comanda.

Les dades registrades per FRUITERIAJORDIBAYES.COM constitueixen la prova de les transaccions fetes entre FRUITERIAJORDIBAYES.COM i els usuaris. FRUITERIAJORDIBAYES.COM confirmarà la seva comanda a través de l’enviament d’un correu electrònic. Per aquest motiu i junt per motius de seguretat no es permet la creació de comptes d’usuari mitjançant serveis d’email temporals com ara (però no limitats a) Spamgourmet, 10minutemail, Jetable, Yopmail, Mailcatch, Guerrillamail, etc.

FRUITERIAJORDIBAYES.COM es reserva el dret a rebutjar una comanda de qualsevol usuari amb el qual tingui un litigi.

Seguretat

Per a la seva seguretat FRUITERIAJORDIBAYES.COM ha confiat en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit a una passarel·la de pagaments. Les dades bancàries introduïdes són encriptats i transmesos als servidors de l’entitat bancària i, posteriorment, són verificats amb el banc emissor per a evitar possibles fraus i abusos.

Només el Banc té accés a les dades bancàries vinculades a aquests mitjans de pagament, de manera que FRUITERIAJORDIBAYES.COM no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament ni en qualsevol altre moment.

Facturació

L’Usuari rebrà per e-mail un correu electrònic amb el detall dels productes lliurats, els seus preus, descomptes i despeses del servei de preparació + enviament i l’import total del servei.

Si necessites una factura, podràs emetre la teva factura enviant un correu electrònic a info@fruiteriajordibayes.com, especificant el nom d’Usuari i el número de comanda del qual es vol obtenir la factura, fins a com a màxim el dia 16 del següent mes d’haver realitzat la compra (Reial decret 1496/2003).  Li arribarà a l’adreça de correu facilitada en format PDF per descarregar posteriorment.

Begudes Alcohòliques 

Les begudes alcohòliques només poden ser comprades per Usuaris majors d’edat, o el que és el mateix, que tenen més de 18 anys d’edat. Mitjançant l’acceptació dels presents Termes Generals d’Ús, l’Usuari manifesta expressament que és major d’edat. 

Cancel·lacions

L’Usuari podrà cancel·lar la seva comanda sense penalització fins a les 8.00h del matí del dia anterior al dia d’entrega, enviant un e-mail amb el número de comanda a info@fruiteriajordibayes.com.

Devolució

FRUITERIAJORDIBAYES.COM retornarà l’import de la compra del producte, quan per algun motiu, el producte estigui danyat o en mal estat, i el client ho hagi demostrat a través de proves fotogràfiques o semblant.

Tal com indica la llei (Reial Decret 1/2007- Article 103), al tractar-se de bens que poden deteriorar-se o caducar amb rapidesa, FRUITERIAJORDIBAYES.COM no garanteix la devolució del producte en altres situacions degut al caràcter perible d’aquest.

Modificació de les condicions generals de venda

FRUITERIAJORDIBAYES.COM es reserva el dret a modificar els Termes i Condicions sense previ avís, canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través del mateix com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en els seus servidors.

Aquests canvis hauran de ser acceptats per l’usuari cada vegada que faci efectiva una compra a través de la pàgina FRUITERIAJORDIBAYES.COM.

Els usuaris de FRUITERIAJORDIBAYES.COM que no estiguin conformes amb les modificacions dels Termes i Condicions, hauran de notificar-ho i, a partir de la data en la qual la nova versió entrés en vigor, hauran de deixar d’utilitzar els serveis de FRUITERIAJORDIBAYES.COM.

Si qualsevol terme inclòs en els presents Termes i Condicions fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia afectarà tan sols aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les condicions generals en tota la resta, tenint-se tal disposició, o la part de la mateixa que resultés afectada, per no posada.

Denegació i retirada de l’accés al lloc web fruiteriajordibayes.com i/o serveis

FRUITERIAJORDIBAYES.COM es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al lloc web www.fruiteriajordibayes.com i/o als serveis, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, per iniciativa pròpia o a instàncies d’un tercer, a aquells Usuaris que incompleixin els presents Termes i Condicions o la normativa que resulti d’aplicació.

Resolució de conflictes i reclamacions

Els Fulls Oficials de Reclamació restaran a disposició dels clients a la seu de l’empresa o mitjançant comunicació al departament d’atenció al client a través del correu electrònic info@fruiteriajordibayes.com.

Si vostè  ho desitja , la Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

La nostra empresa i l’Usuari acorden sotmetre’s als Jutges i Tribunals de domicili de l’Usuari, sempre que el mateix estigui situat en territori espanyo i actuï en condició de consumidor.

ANNEX 1

08380, 08389, 08396, 08490, 08553, 08559, 08506, 08519, 08503, 08522, 08560, 08510, 08508, 08510, 08512, 08504, 08504, 08509, 08507, 08553, 08554, 08519, 08552, 08551, 08500, 08505, 17405, 17406, 17401, 17402, 17404, 17300, 17400, 17450, 17310, 17452, 17404, 17451, 17403, 17430, 17443, 17444, 17445, 08474, 08470, 08476

ANNEX 2

Franges horàries son les mateixes per totes les zones.

  • Dimarts matí: 10-14h
  • Divendres tarda: 15-20h
  • Dissabte matí: 10-13h

FRUITERIAJORDIBAYES.com es reserva el dret de modificar les franges horàries.