Comprova si servim al teu codi postal

Cistella

Fruites i verdures de temporada: ABRIL

2 d'abril de 2021
15

Benvingut Abril!

Al abril roses a mil, ja estem a la Primavera, època que floreixen les flors i també donem l’entrada a productes frescos més colorits.

A l’abril donem la benviguda als nespres, fruita típica de la temporada de Primavera i principis d’estiu. Té un sabor àcid i dolç a la vegada, que el fan especial. En algunes poblacions com Badalona i el Maresme es coneix amb el nom de micaco.

Seguim disfrutant de les mandarines i taronges que aviat acabaran la seva temporada. A la web podeu trobar el pack suc de taronja, per preparar un deliciós suc per esmorzar o berenar.

A l’Abril tenim una gran varietat de verdures, gustoses i nutritives: bròquil, pebrot vermell, faves, pèsols, entre d’altres. A més, seguim disfrutant de la temporada de calçots, ideal per disfrutar d’una calçotada per Setmana Santa. A les nostres botigues tenim els autèntics calçots de Valls.

Donem l’entrada al cogombre, carbassó i espàrrecs verds.

A les caixes de fruita i verdura variada, servim una selecció d’aquests productes de temporada.

Menjar és sensorial. Es tracta d’interpretar la informació que els teus sentits et donen. (Andoni Luis Aduriz)

Recordeu que disposem de fruites i verdures durant tot l’any, però si els consumim en l’època de l’any que correspon, sempre tindran una millor textura i gust. Els productes de temporada, son acabats de collir, més frescos i amb més nutrients, per aquest motiu son més saludables.

Salut!

Una abraçada virtual