Comprova si servim al teu codi postal

Cistella

Fruites i verdures de temporada: MAIG

6 de maig de 2022
Fruites temporada

Quines son les fruites i verdures del mes de maig?

Doncs al maig tenim una gran revolució en la secció de fruites, comença a acabar-se les fruites d’hivern, com la mandarina i encetem la transició a préssecs i nectarines.

Les fruites d’estiu son boníssimes! Plenes de colors, dolces i amb molts beneficis pel nostre organisme 🙂

fruites de temporada maig

Al maig trobem nespres, albercocs, préssecs i nectarines. Aquests dos últims a vegades arriben al Juny, però aquest any s’ha avançat la temporada i ja en comencem a tenir.

De color vermell, seguim amb els maduixots i comencem a veure les primeres cireres de la temporada. I no ens oblidem dels tomàquets, que encara que molts pensin que és una verdura, és una fruita i ara comença l’època. En tenim de moltes varietats: barbastro, rosa, pebrot…

A la secció de verdures, tenim més baixes que entrades, diem adeu als calçots i les escarxofes, tot i que encara en podem trobar aquests últims dies.

Segueix sent temporada del “superaliment” bròquil, una font de vitamina C i antioxidants, molt saludable pel nostre cos, coliflor, pebrot vermell, faves, pèsols, entre d’altres.

verdures de temporada maig

Podeu trobar les fruites i verdures de temporada a les nostres caixes de fruita i verdura . Subscriu-te per rebre cada setmana o quinze dies una cistella amb la millor selecció de productes del mercat, per menjar sa i fresc. Nosaltres preparem la teva compra i la portem a casa teva perquè no us hagueu de preocupar, guanya temps per a tu.

Els millors plats son molt simples (Auguste Escoffier)

Recordeu que disposem de fruites i verdures durant tot l’any, però si els consumim en l’època de l’any que correspon, sempre tindran una millor textura i gust. Els productes de temporada, son acabats de collir, més frescos i amb més nutrients, per aquest motiu son més saludables.

Salut!

Una abraçada virtual