Comprova si servim al teu codi postal

Cistella

Fruites i verdures de temporada: MARÇ

3 de març de 2021
Fruites temporada-3

Benvingut Març!!

El mes de març ens despedim de l’hivern per donar l’entrada a la Primavera (21 Març). Al Març també ens despedim de moltes fruites i verdures, per donar entrada a productes frescos més colorits.

El març tenim una gran varietat de verdures, gustoses i nutritives aptes per tots els gustos.  Des de calçots, passant per les escarxofes fins a bledes i escaroles. Ens despedim de l’api, el romanesc i la col per donar entrada al pebrot vermell, les alberginies i les cebes tendres.

És l’últim mes dels calçots, per això si encara no els has provat, et recomanem que en menjis :). Afanya’t a fer una calçotada “confinada” i disfrutar dels calçots, estan boníssims i son molt sans ;). A la nostra web podeu trobar el pack calçotada, amb els autèntics calçots de Valls i la seva salsa, boníssims!

Seguim amb les mateixes fruites que al Febrer, destacar els maduixtos que cada dia estan més bons: dolços, vistosos i nutritius. Son una font de fibra i poder antioxidant.

Un dinar ben equilibrat és com un poema al desenvolupament de la vida (Anthony Burgess)

Recordeu que disposem de fruites i verdures durant tot l’any, però si els consumim en l’època de l’any que correspon, sempre tindran una millor textura i gust. Els productes de temporada, son acabats de collir, més frescos i amb més nutrients, per aquest motiu son més saludables.

Salut!

Una abraçada virtual