Comprova si servim al teu codi postal

Cistella

Fruites i verdures de temporada: OCTUBRE

3 d'octubre de 2022
Fruites temporada

Octubre, temps de castanyes i moniatos

Octubre és un mes de canvis en els producte de temporada, cada dia trobem menys fruites d’estiu i arriben al mercat els productes de la tardor com els cítrics: mandarines i clementines.

Els productes frescos d’aquesta època es caracteritzen pels seus colors taronges i marrons, plens de vitamines i minerals.

A continuació, teniu una infografia amb les millors fruites i verdures que podeu trobar a l’Octubre al mercat:

  • Fruites: mandarina verda, raïm (producte estrella), pera, magrana, clementina, castanya, prèssec de calanda, plàtan, figues i pomes royal gala.

fruites octubre

  • Verdures: mongeta verda, coliflor i bròquil, porro, moniato, carbasses, escarxofes, escarola, carbassó, albergínia, api i remolatxa.

octubre verdures temporada

 

Disposem de fruites i verdures durant tot l’any, però si els consumim en l’època de l’any que correspon, sempre tindran una millor textura i gust. Els productes de temporada, son acabats de collir, més frescos i amb més nutrients, per aquest motiu son més saludables.

Podeu trobar les fruites i verdures de temporada a les nostres caixes de fruita i verdura . Subscriu-te per rebre cada setmana o quinze dies una cistella amb la millor selecció de productes del mercat, per menjar sa i fresc. Nosaltres preparem la teva compra i la portem a casa teva perquè no us hagueu de preocupar, guanya temps per a tu.

Un menjar ben equilibrat, és com un poema a l’evolució de la vida (Anthony Burgess)

Salut!

Una abraçada virtual