Comprova si servim al teu codi postal

Cistella

Fruites i verdures de temporada: SETEMBRE

1 de setembre de 2022
Fruites temporada

Setembre, mes de nous propòsits i productes de temporada

Tornem de vacances, inici del nou curs escolar, nous propòsits, nous objectius i els afrontem tots amb moltes ganes. Setembre és un gran mes perquè ens permet fer un reset i tornar a començar.

Segueix fent calor , per això ens ve de gust fruites i verdures amb un alt contingut d’aigua, que ens ajuden a hidratar-nos i refrescar-nos. Donem la benvinguda a noves fruites, oferint varietat de colors, vitamines i minerals als nostres plats.

Algunes de les novetats del Setembre, és el raïm i la poma royal gala que s’ha collit a l’agost. També comencem ha trobar mandarina verda.

fruites setembre

A la secció de verdures,  hi ha moltes novetats: coliflor, bróquil, escarola, api i porro. Segueix sent època de tomàquets: tomàquet de penjar ideal per sucar el pa, tomàquet madur, ideal per preparar un gaspatxo ben refrescant o tomàquet cor de bou, ideal per acompanyar les amanides.

verdures setembre

Entreu al blog per veure una recepta de gaspatxo de tomàquet

Podeu trobar les fruites i verdures de temporada a les nostres caixes de fruita i verdura . Subscriu-te per rebre cada setmana o quinze dies una cistella amb la millor selecció de productes del mercat, per menjar sa i fresc. Nosaltres preparem la teva compra i la portem a casa teva perquè no us hagueu de preocupar, guanya temps per a tu.

L’únic que m’agrada més de parlar de menjar, és menjar (John Walters)

Recordeu que disposem de fruites i verdures durant tot l’any, però si els consumim en l’època de l’any que correspon, sempre tindran una millor textura i gust. Els productes de temporada, son acabats de collir, més frescos i amb més nutrients, per aquest motiu son més saludables.

Salut!

Una abraçada virtual